31 Ocak 2012 Salı

Made in turkey

Gecen hafta rana eslemin okulunda gösterisi vardı .. Katildi sinifini o yonetti.. Çok sekerdi .. İzlemeye doyamadim kizimi)
Sonra gösteri bitiminde pantolonunu bulamadi .. Kostumuyle eve geldi .. Ogretmenide eline eski bir pantol verdi.. Ama bedenen kucuk kiZima.. Aynı marka isin ilginci kiziminkide ama temiz vede yeniydi!
Sonra hem kostumunu hemde verilen siyah pantolu yikadim okula gönderdim .. Pantolu alan kisi göndermedi .. Önemsemedim 10 dolarlık pantol dedim..
Dun gömleğini ve ayakkabisini getirdi okuldan .. Çok sukur gomlegi dogru geldi ama ayakkabı yanlis.. Eski bir ayakkabi! Kiziminkini bayramda almistim topu topu 6 kere giymistir! Hep bu tarZ seyler benim basıma mı geliyor?
İnsan cocuğunun kiyafeti yanlis bu bizim degil geri gotur niye demiyor?!!
İsin hoş tarafı rana eslemin eve getirdigi ayakkabi made in turkey di))) çinlilerede turk yapımı ayakkabi giydirdiysek ne ala!
Rana eslemide tembihledim biraZcikta azarladim malina sahip cik öğretmen verdiginde niye bakmadin dedim... İnsallah bulur ayakkabilarini kızım)

Resimde oglus ablasını alkışlıyor !))

4 yorum:

  1. Eminecim Rana'ya sorumluluk sahibi olmasini ogretmekde haklisin ama bence ogretmen daha hatali emin ol ilk yaptiklari gosteri olmadigi gibi ilk kezde boyle karisikliklar basina geliyor degildir.Ayakkabilarin arkasina isim yazabilirdi mesela.

    YanıtlaSil
  2. Bencede kesinlikle öğretmenin sorumsuzluğu.Bu kadar üstüste hata yapılmazki.Ayıp etmiş gerçekten

    YanıtlaSil
  3. Arzu kiyafetleri posetleyip rananin ismini yazıp verdik.. Kizimin hatası daha buyuk posetine koymamis alan kiside begenmiski geri gondermedi!

    YanıtlaSil
  4. Su perisi ben kizimi suçladım çıkardığında poşetine koymasi lazim... Burdaki öğretmenler Türkiye'deki gibi ust bas değiştirmiyor her cocuk kendi isini yapiyor...

    YanıtlaSil