2 Ocak 2012 Pazartesi

Pazartesi gezmesi

Bugün baba ve oglusu evde bırakıp ben ve kızım 14 . Cadde union square ye gittik gezdik alışveriş yapıp donduk.. Genc kesimin olduğu bir cadde en sevdigim cadde diyebilirim..
Herkes Times meydanini sever ama yok ben 14 u daha çok seviyorum..
Helal
Food satan lar var ama ben güvenip alamiyorum.. Sirf peynirli pizza alıp yedik) guzel bir gundu dönüşte trende oturabilsek super olacakti ama is çıkışına rasladigimiz icin suklum puklum vaziyette eve donduk !..

2 yorum:

  1. selamlar :) müslüman ülkesine gitmedikçe insan yediklerinden şüphe ediyor...avrupa gezilerimizde bizde sürekli evham ...tatlı yiyoruz likör varmıdır...vejeteryan pizza ve arabiata yemekten bir hal olmuştuk dışarıda...nutellalı krepler hala gözümün önünde allahtan satan türktü içim rahat yedim...yabancı müslüman olmayanlar dini bilgilerimizi bilmediği için domuz eti dışında helal diyebiliyorlar...amerika alış veriş için uygunmu..vize için başvurdukta...en uygun zaman ne zaman bilemiyorum...sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhaba mervisko oncelikle hosgeldin..
    evet disarda yemek iskence uzun sure kalicaksam oglusun corbasini bile yanima aliyorum)
    yalniz biz burdaki arap lokantalarinada pek guvenemiyoruz!disarda et alip yemegi yaparken tekbir getirenler varmis!turk lokantalarindada et yiyoruz ama ciger yiyemiyoruz karistiriliyormus!sebeb helal et pahalli!
    yani amerikaya gelirseniz ince elemeniz gerek..
    amerika alisveris icin uygun ama indirimler bitmek uzere vitrinler yeni sezon urunlere donuyor!hangi eyalete geliceksiniz?bu donem amerika biletleri uygun fakat newyorkta havalar cok soguk.bence amerika icin mayis veya eylul ekim en guzel donem..

    YanıtlaSil