26 Şubat 2012 Pazar

Aliskanlikmi oldu ne genelde paZar günleri yazıyorum )
Bu hafta stresli vede yogundu.. Oğlum kucuk bir ameliyat oldu hamdolsun simdi iyi.. Yarinda kontrolü var insallah onuda guzelce atlatiriz... Kıziminda dış doktoruna getiricez.. Alt disi sağlam hiç sallanmiyorken arkasından dış çıkmıştı .. Gelen dış düzgün gelsin diye cektirmistik öndekini ! Simdi yandaki disin arkasindan dış cikiyor yine! Benim bildigim dış sallanır çıkar sonra dissiz gezilir sonraa gelir! Yok kizimin masallah dişleri sağlam ee dişlerin gelme vakti zorunlu çektiriyoruz ( Allah'tan doktorumuz soyadı gibi seker bir doktor severek gidiyor..)
Yani bu günler hastane ve muahane arasindayiz.. Rabbim dermansiz dert vermesin.. Cocuklarımızı saglıktan ayirmasin...
Bugun yine okul
Cikisi biraZ gezindim . Okulumun yerini çok begeniyorum) dantel , fiyonk, İncik boncuklu , pullu herseyi severim
Demistim dimi?) bugun bu penyeyi aldim kendime.. Haftayakini gozume kestirdim)
Eve dönünce oglus uyumamıştı onu salladim onla birlikte bende uyumusum)
Ama su ikindi uykusu beni mahvediyor.. Her seferinde uyumasaymisim diyorum...
Sonra evi toparladım cocukları yedirdim.. Dun lahana çorbası yapmistim bir trabzonlu olarak Cook severiz .. Esim iki bağ almis yarinda sarmasini yapacam.. Çok severim ama usenirim sarmasini( manti gibi sarmada sararken yanımda arkadas isterim)
Kalabalik bir evde buyudum 3 kıziz.. Halam ve kizida gelirdi cumbur cemaat sarar bir kısmı pisirilip yenilir bir kısmı dondurucuya koyulurdu..
Sonucta) ben lahana
Corbasini ictim) hazirlandik epeydir masal Cafe'ye gitmemiştik câya gidelim dedik.. Ben tiramisu yedim sekil itibariyle de tad olarakta guzeldi.. Ama benim tiramisum daha guzel)
Herkese tatli günler diliyorum... Sevgiler..

2 yorum:

  1. Bende kac gundur sana mesaj aticam oglun nasi oldu diye, cok sukur hersey yolundaymis...umarim doktor kontrolude iyi gecer. Tshirtun cok sirin gule gule kullan.. Tiramisu hususunda Masal kafe en son nasil yapiyor bilmiyorum ama ben senin tiramisuna bayiliyordum onu net biliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Hamdolsun arzucum kontrolumuzde iyi gecti. Bir ay sonra kontrolumuz var tekrar....
    Saol tiramisumu sevdigin icin...isin Sirri Philadelphia cream chease kesinlikle

    YanıtlaSil