20 Haziran 2012 Çarşamba

Bol hediyeli bir hafta

Geçtiğimiz cuma gunu kızıma okulunda erken dogum gunu partisi yaptım ) kizimin dogum gunu 2 Ağustos dolayisyla biz hep turkiyedeyiz.. Ama kizim
Okulda arkadaslariyla istedi bu yıl . Tüm arkadaslarımın dogum gunünü okulda kutladim benim niye okulda olmuyor beni niye yazin dogurdun!gibi cumler kurunca yapmak gerekti)arkadaşlarına kucuk hediyeler yaptim .. Cuma sabahı cilek soslu muffin yaptim.. Kizlara pembe ,erkeklere mavi paket yaptim.. Seker, balon, kizlara toka, erkeklere kucuk oyuncakSonra koydum.. Hepsi bayildi).. oglusla okula gittik biraz bunaltti beni eve gelmek istemedi!. Kizim ise Cok ama cok mutlu oldu! Bizi gordugundeki gulumsemesini unutmayacgim HIc..
Sonra eve donup aksam cami kresindeki cocukların programi icin 4 olcu un kurabiyesi yaptim.. Uzun süre Un kurabiyesi yapmayı dusunmuyorum!... Cuma
Aksami camideki programda eglenceliydi cok guldum). En son hediye ve pasta fasli olup eve donduk )
Cumartesi gunu ikindiye arkadasa sohbet gunumuze gittik kizimla.. Oglumda gelmek istedi AMA babasiyla gonderdim ))
Pazar gunu esimin arkadasi piknik ayarladi saolsunlar bizleride cagirdilar.. Okuldan bir saat erken cikip piknige gittik... Hava miss gibiydi... AMA oglum 3 kere camura girince bunaldim... Ayakkabisiz gezdi .. Ablasinin yedek pembe corabini giydirdim cakmadi allahtan)) sonra bendeki yedekler bitince arkadastan temin ettim)
Pazar gunu hem benim Dogum gunumdu hem babalar gunu olunca hos oldu.. Cocuklarla parfum aldim esime... Esim oncesinde almisti )Rana eslemde okulunda yaptigi Karti Verdi babasina) yalniz resimdeki babasinin penyesi lacoste! Esim marka sevmez.. Ben alirim hep esime) sunu anladim bu marka ablemi cocukta olsa dikkatini cekmis! Kaydetmis beynine!cok ilginc geldi bana!
Pazartesi gunu Ise pasta yapip yiyelim dedik.. Gittikce sayimiz azaldi( poaca ve kisir arkadaslardan... Ben oglunu uyutmustum . Arkadaslarin cocuklarida okulda olunca kesintisiz bir sohbet yaptik hamdolsun...Yas pastamin uzerindeki iki kalbin sebebi.. Y. Arkadasimin dogum gunu 16 benimki 17 haziran ) bu yuzden her yil birlikte kesiyoruz pastayi))
Aslinda ikizim var istanbulda .. Rabbim yalniz birakmiyor beni hamdolsun diye dusunuyorum!Saglikli mutlu bereketli bir omrumuz olur insaalah .. Tez vakittede ikizimle kavusuruz insaallah ..
Sonra masamda Ilk kez denedigim borek harika oldu..hem sekil hem lezzet olarak cok begendik ! Bir dahakine guzel bir fotograf esliginde tarifini eklerim insaalah ..ve yapmasi kolay lezzeti super olan fasulye tursusu kavurdum )
Sali gunu yakisikli bir bebek gormeye gittik.. 86da inip yuruduk.. Eski mahallemi gormus oldum.. Kizimda ozlemis) cok fazla oturmadik.. Toplamda 4 bayandik AMA 7 cocuk
Olunca cikan sesi tahmin Edin(
Ev sahibi alt Katta oturuyor isten gelmeden kalktik)) esim gelip aldi saolsun...
Bugun Ise Ilk kez kizim benden once kalkti ! Yatagini duzeltmis!okulundaki ceremony icin heyecanliydi cok ) gelinligini giymek istedi giydirdim ama bugunde inanilmaZ sicak bir hava vardi! Ve ilk kez esim kizini okula birakti)) aslinda esimde gelecekti AMA ters Gibi diger muhendiste gec gideceginden esim gitti Ise(
Amerikadaki okul programlari cok rahat.. Hic kasmiyorlar.. Cok hosuma gidiyor bu tavirlari... 3 sarki bir el sallama bitti)) mutlumuyum evet kizimi gordum ana okulundan mezun oldu.. Arkadaslariyla bolca resim cekildi.. Okuldan ciktik yolda gordugu arkadaslariyla cekildi)) turkiyedeki programlardaki kiyafetleri gorunce woww yapiyorum ))
Burda Ise kizlar ne isterse(cogu gelinlik icindeydi!) erkekler Ise beyaz gomlek siyah pantol seklindeydi! Cogu ogrencinin pantolu kumas bile degildi!guzel bir gundu.. Oglumuda y. Arkadasima biraktim Allah razi olsun ondan.... Rahat rahat kizimi izledim.. Ne buyuk mutluluk .. Insaallah her daim basarili , edepli, bir kizim olur..

6 yorum:

  1. Gunlukcugum ranayi tebrik ederim cok guzel bir gun gecirmissiniz belli. Ayrica seninde gecmis dogum gunun kutlu olsun, Allah sevdiklerinle beraber daha nice guzel yillar versin ins. Bu arada ikizine olan ozlemin cok duygulandirdi beni birden kizlarimin yillar sonra belkide boyle ayri dusebilecekleri geldi aklima :(( Allah en yakin zamanda kavustursun ins senide ikizine... Sevgiler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzel temennilerin icin cok saolasin...
      Rabbim olum ayriligi vermesin insallah.. Buda bir imtihan dusunuyorum!Insallah sizin kizlariniz ayni sehirde olurlar her daim).. Ben simdiden dua ediyorum kizim farkli sehirde olmasin diye)Sevgiler

      Sil
  2. İkizin var demek cift yumurtami tek yumurta ikizimisiniz :) kizin cok tatli masallah allah yolunu acik etsin ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ikizim var) cift yumurtayiz biz cok benzemeyiz) beden olarak Fatma benden daha kucuktur her daim(
      Tesekkur ederim Amin insallah.. Tum yavrularimizin yolu bahtlari acik olsun...

      Sil
    2. Aaaa adasmisiz hemde ikizinide cok merak ettim bak simdi o nasil tatli biri ki acaba ;)

      Sil