29 Haziran 2012 Cuma

İki piknik

Hep derim Amerika'da parklar olmasa cekilmez amerika diye) hem cocuklara hem bize cok iyi geliyor ) muhabbet fasli çekirdek fasli super ah bide cocuklara birsey olmasa.. Dünkü piknikte oglumla arkadasi carpisti.. Arkadasinin gozune geldi gözünün alt kismi şişti .. Tatli bir kizimiz düştü .. Benim kızımda düştü ! Dünkü sıcak havami carpti anlamadik! Rahat oturamayinca esim is cikisi oglusu aldi.. Sadece kizimi kollamak kaldi bana) parklarda sular açıldı .. Kızımda dun central parkta suyun altında oynadi baya.. Bir keZ daha tedbirli oldugum ortaya cikti)) cantamda yara bandından , güneş kreminden tutun hersey vardi) olmasa belkide ihtiyacmi olmazdı Buda dusundurdu beni) dun herkese bir neosporin krem sürdük !Rabbim korusun yavrularimizi kucuk buyuk görüp göremediğimiz tüm kazalardan insallah!biz arkadaslarla central Park'ta otururken bir grup gelip spor yaptı ! Biz izleyerek yedik)) Amerikalılar'ın duzenli spor ve yuruyus yapmalarina bayılıyorum !
Geçtiğimiz haftada newjerseyde arkadaslarla piknik yaptik.. Park sadece bize aitti! Orda herkesin evi müstakil kimse piknik yapalım derdi yok dedim) parkta sadece bizim cocuklar vardi bolca oynadılar .. Bu park brooklynde olsa dedim bir ağacın dibinde iki aile otururdu dedim)) gole karsı cok sakin bir parkti... Turkiyeye gitmeden bir daha gideriz insallah...
Bu aksam misafirlerim var. Dun central parktan geldigimizde saat 10 a geliyordu .. Cocuklari yatirip mutfağa girdim ciktigimda 12 yi geçiyordu .. Sabah Oglus yanıma gelmese anlamayacaktim ne kadar uyudugumu) cocuklari yedirip salata ve poacayi da yaptim islerim bitti) simdi oglusu uyuttum sonra bir arkadasa oturmaya gidicez.. Yorucu oldu ama iptalde edemezdim .. Hamdolsun yetiştirdim..
Herkese keyifli haftasonları ... Bolca temiz hava alırız bizde insallah

4 yorum:

  1. feystede dedigim gibi supersin :) zamani verimli kullaniyorsun bizde misafir var hic bir seye vakit bulamiyorum post bile yazamiyorum :/
    Bu arada bizim Lancaster a gidisimiz pazar gunu ctesi esimin toplantisi varmis :( uzuldum ama hatta ona diyorum ki ama ben arkadasimla bulusucaktim :))
    ben haftaya cuma tr yolcusuyum olmazsa istanbulda bir bulusma ayarlayalim diger bloggerlara da duyuralim guzel bir sey organize edelim seninle dusun bunu olur mu?
    ben simdi bu satirlari sana yazarken sen misafirliktesin iyi eglenceler ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu sefer yoruldum ) postu oğlumu sallarken yazdim)
    Bizbugun gidicez insallah cocukların kalkmasını bekliyorum!
    İnsaallah tr de buluşuruz 12 sinde istanbuldayim bir hafta kalıp Trabzon'a gecicem.. Sana simdiden keyifli tatiller

    YanıtlaSil
  3. Bende 7 sinde orda olucam bulusalim bi yerlerde bugun cok sicak olucakmis dikkatli olun

    YanıtlaSil
  4. Insaallah facebooktan haberlesiriz) dusuncen icin saolasin..brooklyndeki sicaga gore orasi serin geldi bize)

    YanıtlaSil