3 Şubat 2013 Pazar

Rengarenk

Bu hafta kosturmacali heyecanlı ve duali gecti.. Bir arkadasım 31 haftalık erken dogum yaptı .. Sabah 7de haber verdi ama konuşurken dilim damağına yapıştı desem ( hamdolsun arkadasım taburcu oldu ama minik kızımız 4 veya 5hafta kuvezde olucak.. Dualarınızda unutmayın insallah...ani olduğu icin kurabiye yaptım gelenlere ikram etmesi icin... Sonrasında esimin yıllardır arkadaşı ilk kez baba oldu.. Cok tatlı bir kız masallah.. Oncesinde soz vermiştim kurabiye icin onada yaptım .. Yani bu ara kurabiye pek pisirdim)
Gecen hafta Cumartesi gunu arkadaşımla kahvaltı yaptık .. Çocuklu bir masa olduğu icin rengarenk yaptım masayı .. Pek hoşuma gitti benim... Sonra ben cok sevdiğim arkadasıma kahvaltıya gittim Perşembe gunu... Yorgunluk uzerine bu kahvaltı pek iyi geldi valla)
İnstagramda kısır gördükçe kısır yapiyorum) sarımsakli ve bol yeşillikli seviyorum ben.. Bugün ise kızımı babası yüzmeye getirdi bizde oglumla alışverişe gittik.. Sevimli bir pembis bardak aldim.. Bugün elimden hic düşmedi ) aldığım birşeyi hemen kullananlardanim peki sizler ??
Herkese sevgiler



























8 yorum:

  1. Kahvaltı sofranız çok güzel olmuş . Rengarenk herşeyi çok severim . Arkadaşlarınızın da bebekleri hayırlı olsun. Güle güle büyütsünler . Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim... Amin insallah insallah

      Sil
  2. aciktim mi ne.... ellerinize saglik. super gorunuyor

    YanıtlaSil
  3. herşey çok güzel görünüyor...
    ellerinize sağlık........

    YanıtlaSil
  4. senin gibi hayırlı dost herkesin başına..

    YanıtlaSil
  5. Insallah hayirliyimdir) cok tesekkurler saadet

    YanıtlaSil