7 Mart 2013 Perşembe

Perşembe kahvaltisi

Ne zamandır sevdigim bir grup arkadaşı ağırlamak istiyordum .bugune kısmet oldu.. Hava tam misafir havası yağmur ve hafif kar vardı ) guzel güneşli bir havada gezmeyi veya cocukları parka götürmeyi severim☺☺ ..yağmurlu bir günde en iyi arkadas sohbeti hosumA gider ..helede kahvaltı masası ise daha cok severim..
Hamdolsun kolay haZirlandim.. Herseyde guzel oldu ☺
Menumde yeni olarak ispanakli ruloyu denedim.. Yaparken sanki olmayacak dedim ama bu kadar az malzeme ile bu lezzet cok iyi.. Tarifi ben mutfakkolik ten aldim (hobiriks blogundada var) ben suZme yoğurdun icine krem peynir de koydum ekstra..arkadaşımın yorumu soyle oldu:ispanak bundan daha lezzetli olamazdi!deneyin derim Favori salatanız olacak benden demesi)
Bir diğer yeni denediğim cahide jibekten incirli pasta .. Ben cok beğendim .. Yapımı biraZ ugrastirici ama deneyin derim yinede
Salata olarakta avacado salatasi yaptim tarifi berry cafeden aldım .. Evde taze soğan yoktu cok az normal soğanı incecik dograyip yaptım .. Avacado yu seviyorsaniz buna bayilacaksaniz..
Ve her zaman yaptığınız patates salatasıni bu şekil deneyin..sofrada gözüm hep buna gitti))
Diğer yaptıklarım her daim sasmaz tariflerim) sucuklu mini pizza (ekmek makinamda mayalandirdim)
Kıymalı mantarli borek,hashali
Limon lu muffin ve cocuklara nutellali kalpli kurabiye.gerci cocuklar oyun oynamaktan pek yemediler )
Keyifli guzel bir kahvaltiydi hamdolsun.. Sadece Son anda oglumla arkadaşı çarpıştılar biraz sislik oldu . Hemen krem ve buz tuttuk ( simdi birsey kalmadı cok şükür ..











4 yorum:

  1. ne güzel bir kahvaltı içim açıldı baktıkça :)ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim delancey😘

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık...
    kahvaltı en sevdiğim öğündür...
    maaşallah masada herşey var :)

    YanıtlaSil