30 Mayıs 2013 Perşembe

Ordan burdan


Cogunluk yalniz kahvalti yapiyorum(bazan   Kendimi simarttigim  dogrudur..
Bir kac gun newyork yagmurlu idi..hava kapali ve yagmurlu olunca  Ben HIc birsey yapmak istemem ..kahve kitap veya kahve dizi favorim olur☺
Mutfak kolik sitesinden denedigim harika kurabiyeler..Elmas kurabiye ismini hakketmisim..
Kermes icin havlu isleyecektim..turkiyeden de havlu ismarladim AMA gelen havlular etamin icin degildi(( heveslenmistim epeydir etamin yapmamistim (elinden baska bir isde gelmez ki !)
Bende bu kucuk kusa rasladim ve yapmaya basladim ..insallah guzel bir is cikar ortaya...

5 yorum:

  1. ortaya guzel bir sey cikacagi simdiden belli :) mutfakta gosterdigin marifetlerden belli ne kadar el islerine yatkin oldugun . ben de 3 yil once ogrendim bu tarz seyler yapmayi , evlenince evde bunalmaktan iyidir dedim sardim kendimi bu tarz el islerine :) buralarda da hic turk tanidigim yok ki ben de katilayim bu tarz kermeslere . ben liselerde ki art show lara gidip satiyorum bez parasi cikiyor boylece .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah kafa dengi bir Turk arkadasin olur...vardir muhakakk bir yerde karsilasirsin insallah....kermese gondermek istersen bana gonderebilirisin Senin adina veririm...katildigin art show Larda Bol kazancin olsun..sevgiler

      Sil
  2. Kuş çok güzel olacak gibi görünüyor. Ben de pek severim ama çabuk sıkılırım etaminden. Elmas kurabiyeye çok rastladım bloglarda ama denemeye fırsatım olmadı hiç. Çok güzel olmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah deniz guzel olur dua et) kurabiyeyi muhakkak dene derim ..tarif defterimde 5yildizli oldu)

      Sil