7 Temmuz 2012 Cumartesi

Brooklyn bridge koprusunde yuruyus

Her yil turkiyeye tatile gitmeden koprude yururum) ya misafirlerimle( gecen yil dayi kizlariyla yurumustum) yada arkadaslarla.. Esim hic sevmez koprude yurumeyi( cok ferahliyorum ben) keske havada biraz serin olsa super olurdu! Gerci bugun daha sicakti!
Kopru bitiminde firinda pisen lezzetiyle unlu pizzaciya gittik.. Her zamanki gibi yine cok bekledik.. Ilk kez yiyenler oldu yarim saat beklemeye allahtan begendiler ) bizim gibi piknik yapan gormedim.. Park birden cocuk sesleriyle costu) birde cocuklar uzaklasmayin nidalariyla) hem kopruyu yuru hem yarim saat pizza sirasi bekle derken baya acikmisiz.. Vede acaip susamisiZ)
( koprunun girisinde su 1 $ tasimiyim yanimdaki su yeter diye dusundum almadim..
Sonra yurudukce cocuklar su ictikce yetmeyecek dedim) koprunun ortasina dogru buzlu su satan cocuk gordum ne kadar sordum 2$ deyince tovbe dedim almadim) koprunun sonuna gelince baska bir saticiya sordum 1$ diyince iki tane aldim)) koprude yuruyeceklere tavsiyem suyunuzu Bol alin)

Cuma gunu e. Arkadasa kahvaltiya gitmistim.. Giderken bos gitmiyim diye mantar kurabiyesi de yaptim.. Tarif yine portakl agacindan ben sadece icine ekstra kucuck damla cikolata koydum..ikiye boldum .. Hem kahvaltiya hemden kopru sonrasi yemek icin) yanima turkiyeye gitmeden kalan findiklarida aldim nasil guzel gitti) Aksam serinligiyle ferahladik.. Arkadaslar donduler Ben esimi beklerken dondurma aldim cocuklara.. Kendime yine kahveli aldim .. Kahveli ve karamelli favorim) sizler hangi cesit dondurmayi seviyorsunuz?

4 yorum:

  1. ben antep fıstıklı seviyorum ama Mado olacvak bi zahmet:)

    YanıtlaSil
  2. Brooklyn de yasamak nasil sanki cok yorucuymus gibi geliyor bana nedense, belkide o kesmekesi gordugumuz icindir . Siz seviyormusunuz new yorku ?

    YanıtlaSil
  3. Ben seviyorum) sevmedigim sey evleri kucuk ve bakimsiz bazan newjerseye tasinsam Diye dusunup cesaret edemiyorum((

    YanıtlaSil