9 Mayıs 2012 Çarşamba

Sobe

Sevgili penelope sobelemis beni versatile bloger odulu ile... Ilk once hatirlanmak bir davet almak beni cok mutlu etti.. Cok tesekkur ederim..
Hakkimda 7 gercek!!
Arkasi yarin diyormusum)))paparazzi gibi oldu))

1- ikizler burcu'yum ve ikizim var Evet aa 'lari duyuyorum))
2-blogdaki yazilarimdanda cok belli oluyor gezmeyi ve misafir agirlamayi cok severim, misafirlige gitmeyide.. Ama illaki arkadasim benim icin cok sey yapsin diye beklemem . Mesela burda arkadasimin dolabinda bir paket cekirdegim var gider cay icer , cekirdek citlatir ve muhabbet ederiz ) bayilirim..
3- evi supurme hastaligim var en az bir
iki kere supururum(
4- gorunurde becerikli sanar beni herkes AMA bence degilim.. Tursu yapamadim.. Recelim olmadi( ve cok sevmeme ragmen dikis ve elisi bilmiyorum(( sadece etamin isi biliyorum ) bu ucu olunca becerikli olunur bence))
5- bana soyle yap Boyle yap denilmesinsen hoslanmam.. Bizde guzel bir soz vardir akillar nazar almaz)
Ve cok acik sozlu insanlar Hosuma gitmez.. Iyi niyetli ici disi insan tipinden bahsetmiyorum.. Maksadi insani mahcup Eden AMA saka yaptim diyen lerden!
6-yon bilgim zayiftir) saolsun simdilerden iphone google sag kolum oldu) AMA bir gittigim evi magazayi falan unutmam. Bendeki sag , sol,kuzey , guney) Evet kuzey ve guney
Dizisinide izliyorum)
7- uyumlu giymeyi severim.. Ayni sekilde cocuklarimida ozen gosteririm..
Eger cocuklarin ustundekiler uyumlu degilse esim tarafindan giydirilmislerdir)
Misal pazar gunku turk festivali gunu Ben okuldaydim esim gelip aldi beni cocuklari gordugumdeki halim sok ! Ev ustleriyle cikmislardi.. Esime Kalsa bayrama gitmiyorduk) telde annemle o sira konusuyorduk Annemde yolda birseyler alip giydir dedi)) Allahtan sabah evden cikmadan yedek kiyafet cantasi yapmistim ! Kizimi giydirdim hemen...Evet 8yildir amerikadayim Ben dil okuluna yeni basladim. Ilk evlenip geldigimde iki Ay kadar gitmistim sonrasinda turkiye tatili hamilelik derken okul isi kaldi.. Hem cocugu okula ver hem kendim okula gidiyim cok tuzlu oluyor.. Kendimi idare ediyorum alisveris doktor islerimi yapiyorum ama okul baslama boyutunda degilim( Sonrasinda oglum oldu..21 aylik Anne sutu maceramiz biter bitmez okula basladim Hamdolsun simdi haftanin bir gunu gidiyorum AMA basladim .. Tum level'lari bitirip universite okumayi istiyorum.. Dularinizda unutmayin...

Bende sevgili deli anneyi,sirin anneyi, mirzahan ve ahrarin annesi seymayi,oylesine bisi blogunun sahibi arzuyu, bizimikizlerimizin gunlugu seyhani, limon ciceklerini,dekorapsuwasyon ,delancey'i bas harfi e 'yi ve kubranin gunlugunu mimlediiimmm...

4 yorum:

  1. Canım beniiim,çok teşekkür ederim benide hatırladığın için.Daha önce bu mimi cevaplamıştım,hatta bir iki post önce yine cevapladım.Yinede en kısa zamanda postumda teşekkür edip link vereceğim canısı.Senide bu arada yakından tanıma fırsatımız olmuş oldu...İlginçsin:)Özelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim evet yazınca hatırladım cevaplarını ) sevgiler

      Sil
  2. Fırsta bulunca ve aklıma gelen birşey olursa seve seve yazarım, teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede bekliyorum cevaplarını guzel anne)

      Sil