8 Ekim 2012 Pazartesi

Central park ve magnolia bakery

Cumartesi güne erken başladık (okul gunleri zor kalkan cocuklar haftasonu niye erken kalkarki?!) kahvaltı sonrası hava guzelken bir central park yapalim dedik.. İyikide gittik pazar gunu full yagmurluydu newyork , Pazartesi ise grip olayina merhaba dedik ..
Cumartesi oldugundan central park çok kalabalikti .. Sanatçı kesimi çok fazlaydi.. Biz en çok küçük sanatçıları sevdik.. İlkbahara bizde cocuklara böyle bir etkinlik yapalim dedim.. Kizim çok sevindi bu fikre) baya bir yürüdük tutmadiklari yaprak ve ağaç dalı kalmamistir
Sonrasında arabayi park ettigimiz yolun karsi tarafinda ne zamandır gitmek istedigim magnolia bakery görünce nasıl sevindigimi anlatamamesim turk restorantlarindan baska bir yerden yemek yemeyi sevmez benim sevindigimi görünce girip almayi kabul etti)cocuklar cupcake aldilar kremasi çok tatliydi ama keki yumusacikti .. Bende tercihimi caramelli cheescake ten yana yaptim uzerine pecan koymuslardi .. İnanilmaz taze ve lezzetliydi.. Sonrasinda eve gidip hazirlanilip arkadas oturmasi yapildi..
Sanırım sifayida central Park'ta kaptık pazar esimde kirginlik vardi bugün yarım gun calisti sonrasinda evde dinledi..Allah'tan bugün colombus day idide dinlendi..
Grip olunca ben hemen tarhana yaptim(yarinda tavuk suyuna çorba yapacagim) mandalina , kiwi, portakal alıp yedik. ihlamur kaynattim.. Öksürük icinde bal , karabiber ve zencefili karistirip tatli kasigi ile cocuklara yedirdim zorla)) sizler grip oldugunuzda neler yapiyorsunuz???

4 yorum:

  1. Canim gecmis olsun.. Oh tarhana iyi gelmistir.. Trabzon tarhanasiysa.. :)
    Guzel bir gezi masallah ya biz hic parka gitmiyoruz piknik disinda.. Yakin degil o yuzden mi bilmiyorum.. Illa arabaya binmek lazim.. Yorucu geliyor arabyala gitmek..
    Iyi gezmeler canim

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolasin guzelim..Trabzon tarhanasi hemde rabia Anne yapimi))
      Central park bizede uzak ..yani arabayla 40dk falan tutuyor..Birde ogun kopru kapaliydi..cok trafik vardi! Cocuklar icinde bizim icinde iyi oluyor...belki sizin bahceniz vardir?

      Sil